ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "Avli "και στο"Avli Lounge Apartments"

 


Στις 01-04-24 οι σπουδαστές του Δ΄ εξαμήνου της ειδικότητας Στέλεχος Μονάδων φιλοξενίας  του ΣΑΕΚ Ρεθύμνου μαζι με τους καθηγητές  Αλευρά Ιωάννη και Παντικίδη Σοφοκλή επισκέφτηκαν το εστιατόριο "Avli" και το "Avli Lounge Apartments"

Σε ένα πολύ εντυπωσιακό χώρο και μέσα σε στοές που περπάτησαν Λαοί και πολιτισμοί ανά τους αιώνες... η Ιδιοκτήτρια και CEO  του εστιατορίου, κ. Κατερίνα Ξεκάλου, μας ενημέρωσε για την ιστορία του εστιατορίου και την φιλοσοφία του, με την σειρά του ο Σεφ του εστιατορίου κ. Βασίλης Λεωνίδου μας παρουσίασε την σύνδεση του εστιατορίου με την τοπική κουζίνα και τους δεσμούς με την τοπική Κοινότητα, τους οίνους που σερβίρονται.

 Μεταφερθήκαμε από το παρελθόν στο παρόν στο ιστορικό αυτό εστιατόριο, το ζεστό και φιλικό περιβάλλον διαμορφώνεται από όλους όσους εργάζονται εκεί. Μιλήσαμε για τις προοπτικές του εστιατορίου και τις προσδοκίες της νέας σεζόν!! 

Μαζί με τον Σεφ του εστιατορίου γευτήκαμε το μενού του εστιατορίου το οποίο συνοδεύτηκε από διάφορες τοπικές μοναδικές ποικιλίες κρασιού. 

"Τελικά πάνω από όλα πρέπει να είσαι άνθρωπος" μας είπε σε μια ανύποπτη στιγμή η κ. Κατερίνα!!! Εμείς το βλέπαμε με τα μάτια μας μέσα από το προσωπικό αυτού του υπέροχου εστιατορίου!. 

Στη συνέχεια  οι σπουδαστές του Δ' Εξάμηνου της ειδικότητας Στέλεχος Μονάδων φιλοξενίας, περιηγήθηκαν και στα δωμάτια του avli Rusty restaurant κ θαύμασαν την υπέροχη διακόσμηση με το σεβασμό στην αρχιτεκτονικη του κτιρίου.

Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία.