ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ στο ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ "ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ"

Στις 28-03-24 το τμήμα της ΣΑΕΚ ΡΕΘΥΜΝΟΥ  ΠΟΔΟΛΟΓΙΑΣ-ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΥ ΝΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ,επισκέφτηκε το ΚΔΑΠ - ΑμεΑ Ρεθύμνου  στα πλαίσια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για θέματα ατόμων με αναπηρία,με συνοδεία του καθηγητή του τμήματος κ.Γιαννη Σταθουράκη.

Την συνάντηση συντόνισαν οι εκπαιδευτικοί του ΚΔΑΠ, Αντωνία Κρόμπα και Βαγγέλης Λινοξυλάκης, συζητώντας και παρουσιάζοντας το έργο και την λειτουργία του ΚΔΑΠ - ΑμεΑ Ρεθύμνου ''Μαζί Μπορούμε''  ΚΔΑΠ - ΑμεΑ Ρεθύμνου  ''ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ'' !!!

Στην συνέχεια έγινε ξενάγηση στον χώρο και στο τέλος παραλάβαμε μια εικαστική δημιουργία που ετοίμασαν τα παιδιά του κέντρου . 

Η συνάντηση έκλεισε με την υπόσχεση μιας επόμενης επίσκεψης,στην οποία  θα τους  δείξουμε την τεχνική της περιποίησης νυχιών, στα κορίτσια  του φορέα ,αλλά και γενικότερα την σπουδαιότητα της καλής υγιεινής των άνω και κάτω άκρων!!!

Ευχαριστούμε πολύ τον καθηγητή σύνοδο του τμήματος  κ.Γιαννη Σταθουράκη καθώς κ το ΚΔΑΠ- ΑΜΕΑ Ρεθύμνου "Μαζί μπορούμε" για την άψογη συνεργασία!!!