ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΚ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Οι σπουδαστές του τμήματος ‘Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου – Φοροτεχνικού Γραφείου’ του ΔΙΕΚ Ρεθύμνου στα πλαίσια των εκπαιδευτικών και ενημερωτικών επισκέψεων βρέθηκαν στη πόλη των Χανίων και συγκεκριμένα στο Περιφερειακό Τμήμα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Κρήτης (9-1-2024). 

Σκοπός της εκπαιδευτικής εκδρομής ήταν η ενημέρωση των σπουδαστών για το αντικείμενο της λογιστικής και του οικονομολογικού επαγγέλματος, συζητώντας με Μέλη και το Πρόεδρο του ΔΣ του του Οικονομικού Επιμελητήριου Δυτικής Κρήτης. 

Ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Κρήτης, κύριος Παντελής Πετσετάκης, Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής και Διευθύνων Σύμβουλος της Premium Audit ΑΕ, υποδέχτηκε με ‘’χαρά και τιμή’’, όπως ανάφερε χαρακτηριστικά, τους σπουδαστές του ΔΙΕΚ Ρεθύμνου. 

Έκανε μια λεπτομερής ενημέρωση σε όλα τα θέματα που άπτονται στη λειτουργία και την αποστολή του Οικονομικού Επιμελητηρίου, το επάγγελμα του λογιστή και του οικονομολόγου, προσφέροντας πλήρες ενημερωτικό υλικό, με τους σπουδαστές να δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον στη συζήτηση που ακολούθησε. 

Σε αυτό το σημείο, οι σπουδαστές και ο υπεύθυνος εκπαιδευτής, κύριος Κώστας Βασιλακάκης, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν από καρδίας, τα Μέλη και ιδιαίτερα το Πρόεδρο του ΔΣ του Οικονομικού Επιμελητήριου Δυτικής Κρήτης, κύριο Παντελή Πετσετάκη, για τη φιλοξενία στα γραφεία τους καθώς και για την μεγάλη αποδοχή και στήριξη σε ότι του ζητήθηκε. 

Εκ μέρους του ΔΙΕΚ ΡΕΘΥΜΝΟΥ