Εκπαιδευτική Επίσκεψη στο Kinesis


Το γυμναστήριο «Kinesis» Ρεθύμνου, το Σάββατο 02/12/2023 φιλοξένησε το τμ. Τεχνικών Αισθητικής Ποδολογίας – Καλλωπισμού Νυχιών & Ονυχοπλαστικής (Γ’ εξάμηνο) του Δ.Ι.Ε.Κ. Ρεθύμνου στα πλαίσια προγραμματισμένης εκπαιδευτικής επίσκεψης.

Οι σπουδάστριες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους της επιχείρησης, να εξοικειωθούν με τα όργανα βελτίωσης φυσικής κατάστασης μέσω βιωματικής εμπειρίας και να γνωρίσουν εν γένει τα οφέλη της άσκησης στον ανθρώπινο οργανισμό.

Παράλληλα αντάλλαξαν απόψεις με τον υπεύθυνο του γυμναστηρίου, σε θέματα που αφορούν την υγεία, τη διατροφή, την άσκηση και την ευεξία.

Επίσης συμμετείχαν σε πρόγραμμα αεροβικής το οποίο συνδυάζει δυναμικά την άσκηση με τον χορό, ακολουθώντας τις οδηγίες της κας Ευστρατίου Χρύσας την οποία και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για τον επαγγελματισμό και την ευγένειά της.

Τέλος νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε το «Kinesis» για την όμορφη και διδακτική εμπειρία που μας προσέφερε και ελπίζουμε να μας δοθεί η ευκαιρία να ανανεώσουμε το ραντεβού μας σε αυτό τον καλαίσθητο και φιλόξενο χώρο.