Ευχαριστήριο στα Super Markets Παπαδάκης


 Ευχαριστούμε τα Super Markets Παπαδάκης για τη δωρεά που έκαναν σε τρόφιμα και ποτά για τις ανάγκες του τμήματος Τεχνικός Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής και τη δράση που ανέπτυξε το τμήμα στην εκδήλωση του ΔΙΕΚ Ρεθύμνου "ROADS".

 

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1989 με το 1ο κατάστημα στην οδό Δημοκρατίας, το οποίο ήρθε να καλύψει τις ανάγκες της περιοχής. Στη συνέχεια προχώρησε στην ίδρυση και λειτουργία του 2ου καταστήματος στην οδό Α. Βελουχιώτη επί της παραλίας. Το 3οκατάστημα λειτούργησε στην περιοχή Βιολί Χαράκι προσπαθώντας να καλύψουμε και τις ανάγκες μιας περιοχής που βρίσκεται σε πολύ κομβικό σημείο αλλά λίγο πιο έξω από το κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου. Από τότε λειτουργούν ακόμα 2 καταστήματα στο κέντρο της πόλης επί των οδών Γερακάρη και Δρουλίσκου αντίστοιχα.


Τα τελευταία 2 χρόνια ξεκίνησε τη συνεργασία με τη "CRM αριάδνη", έναν μεγάλο προμηθευτικό όμιλο κρητικών Σούπερ Μάρκετ που προμηθεύει πάνω από 140 σούπερ μάρκετ και έχει περισσότερα από 90 συνεργαζόμενα σούπερ μάρκετ με την επωνυμία «CRM αριάδνη» στην Κρήτη.
 
ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΑΦΟΙ ΕΠΕ
Δημοκρατίας 17, Ρέθυμνο 74100
τηλέφωνο