Το ΔΙΕΚ Ρεθύμνου στην KOSMIMA 2023


 


 

21-23 Οκτωβρίου το ΔΙΕΚ Ρεθύμνου εκθέτει στην έκθεση Kosmima 2023 στη Θεσσαλονική.

 

Οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας «Τεχνικός Χειροποίητου Κοσμήματος και Σχεδιασμού Κοσμήματος» του ΔΙΕΚ Ρεθύμνου μαζί με μέλη της διεύθυνσης, θα συμμετάσχουν στην 37η Έκθεση «Kosmima». Πρόκειται για έκθεση κοσμήματος, ωρολογίων, πολύτιμων λίθων, μηχανημάτων, εξοπλισμού, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό κέντρο Θεσσαλονίκης κατά το διάστημα 21 έως 23 Οκτωβρίου 2023.

Η έκθεση αυτή είναι η μοναδική έκθεση κοσμήματος και ωρολογίων στη Βόρεια Ελλάδα, στην οποία θα έχουν τη δυνατότητα οι καταρτιζόμενοι του ΔΙΕΚ Ρεθύμνου να εκθέσουν τις δημιουργίες τους και να προβάλλουν τη δουλειά τους.

Επίσης στο πλαίσιο της «Kosmima» οι καταρτιζόμενοι θα πάρουν μέρος στην έκθεση του 34ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φιλοτέχνησης Κοσμήματος, ο οποίος φέρνει στο προσκήνιο όλες τις νέες τάσεις και αναδεικνύει το ταλέντο και την έμπνευση καλλιτεχνών και σχεδιαστών ελληνικού κοσμήματος. Τον διαγωνισμό διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Aργυροχρυσοxόων, Κοσμηματοπωλών, Ωρολογοπωλών (ΠΟΒΑΚΩ), σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-Helexpo.