Ευχαριστήριο στο Κατάστημα Χατζάκης


 Ευχαριστούμε το Κατάστημα Χατζάκης για τη δωρεά ξηρών καρπών για τις ανάγκες του τμήματος Τεχνικός Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής και τη δράση που ανέπτυξε το τμήμα στην εκδήλωση του ΔΙΕΚ Ρεθύμνου "ROADS". 

 

Το 1959 ο Γεώργιος Χατζάκης δημιούργησε στο Ρέθυμνο Κρήτης μια βιοτεχνία παραδοσιακών ξηρών καρπών. Η ατομική επιχείρηση μετατρέπεται το 1989 σε ΕΠΕ με την επωνυμία “Γ. Ν. ΧΑΤΖΑΚΗΣ Ε.Π.Ε.” Η επεξεργασία παραδοσιακών ξηρών καρπών εξελίχθηκε σε μια σύγχρονη μονάδα παραγωγήςκαι διάθεσης νέων προϊόντων. Ο ζήλος, η συνέπεια και η πολυετής πείρα του δυναμικού της εταιρείας εξασφαλίζουν απαράμιλλης ποιότητας επώνυμα και υγιεινά προϊόντα.

Σταδιακά η εταιρεία εμπορεύεται και άλλα παρεμφερή είδη (αποξηραμένα φρούτα, σοκολατοειδή, παστέλια, μαντολάτα, μέλι κ.λ.π) διευρύνοντας το φάσμα των πελατών της. Πρόσφατα ξεκίνησαν νέες γραμμές παραγωγής λουκουμιών και βανίλιας. Δυναμικά η επιχείρηση ανανεώνεται και προσαρμόζεται στις σύγχρονες εξελίξεις, ακολουθώντας πιστά την παράδοση για 60 και πλέον χρόνια. Σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με σύγχρονο εξοπλισμό πρωτοπορεί στην αγορά τη ΚΡΗΤΗΣ.

Η επιχείρηση στηρίζοντας τον στόχο της στην επεξεργασία και διακίνηση ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων εφαρμόζει πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων βάσει των Προτύπων ΕΝ ISO 22000:2005.

 

28310 29023
Νέα Σφαγεία - Ρέθυμνο Κρήτη, Τ.Κ 74100
info@hatzakis.gr