Ευχαριστήριο στην GN HATZAKIS LTD

 Ευχαριστούμε την εταιρεία Χατζάκης για τη δωρεά ξηρών καρπών για τις ανάγκες του τμήματος Τέχνη Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής.



Το 1959 ο Γεώργιος Χατζάκης δημιούργησε στο Ρέθυμνο Κρήτης μια βιοτεχνία παραδοσιακών ξηρών καρπών. Η ατομική επιχείρηση μετατρέπεται το 1989 σε ΕΠΕ με την επωνυμία “Γ. Ν. ΧΑΤΖΑΚΗΣ Ε.Π.Ε.” Η επεξεργασία παραδοσιακών ξηρών καρπών εξελίχθηκε σε μια σύγχρονη μονάδα παραγωγήςκαι διάθεσης νέων προϊόντων. Ο ζήλος, η συνέπεια και η πολυετής πείρα του δυναμικού της εταιρείας εξασφαλίζουν απαράμιλλης ποιότητας επώνυμα και υγιεινά προϊόντα.

Σταδιακά η εταιρεία εμπορεύεται και άλλα παρεμφερή είδη (αποξηραμένα φρούτα, σοκολατοειδή, παστέλια, μαντολάτα, μέλι κ.λ.π) διευρύνοντας το φάσμα των πελατών της. Πρόσφατα ξεκίνησαν νέες γραμμές παραγωγής λουκουμιών και βανίλιας. Δυναμικά η επιχείρηση ανανεώνεται και προσαρμόζεται στις σύγχρονες εξελίξεις, ακολουθώντας πιστά την παράδοση για 60 και πλέον χρόνια. Σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με σύγχρονο εξοπλισμό πρωτοπορεί στην αγορά τη ΚΡΗΤΗΣ.

Η επιχείρηση στηρίζοντας τον στόχο της στην επεξεργασία και διακίνηση ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων εφαρμόζει πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων βάσει των Προτύπων ΕΝ ISO 22000:2005.