Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Πρίμα Πλόρα

 Στο τέλος του εαρινού εξαμήνου 2022Α, οι καταρτιζόμενοι του Β' εξαμήνου της ειδικότητας "Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, έζησαν μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία στην εστιατορική μονάδα Πρίμα Πλόρα, υπό την εκπαιδευτικό του τμήματος Αγγελική Καζάνα.

Στα πλαίσια του μαθήματος Οργάνωση Λειτουργία Εστιατορίου, οι σπουδαστές του ΔΙΕΚ Ρεθύμνου επισκέφτηκαν το εστιατόριο με οικοδεσπότη τον F&B Manager κο. Λιονάκη Κώστα, άκουσαν με ιδιαίτερη προσοχή την εμπειρία του και συζήτησαν για τις εξελίξεις στο χώρο των εστιατορίων. Ο κος Λιονάκης έδωσε απλόχερα τις συμβουλές του στους καταρτιζόμενους τονίζοντας τα ιδιαίτερα στοιχεία και χαρακτηριστικά του επαγγέλματος.  

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε δοκιμάζοντας τα εξαιρετικά πιάτα του Chef και ιδιοκτήτη του εστιατορίου κο Μαλανδράκη Μιχάλη. Κατά την διάρκεια του service δόθηκε η δυνατότητα στους καταρτιζόμενους σε πραγματικό χρόνο, να δοκιμάσουν τεχνικές σερβιρίσματος σύμφωνα με τις οδηγίες των σερβιτόρων του εστιατορίου.

Η Δ/νση του ΔΙΕΚ Ρεθύμνου και οι καταρτιζόμενοι ευχαριστούν θερμά τον κο Μαλανδράκη για την προσφορά του γεύματος και για την γενναιόδωρη φιλοξενία όλου του προσωπικού.