EKΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ -ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ENAGRON

Οι καταρτιζόμενοι του Α’ εξαμήνου, τμήμα 2, της ειδικότητας Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας του ΔΙΕΚ Ρεθύμνου, στα πλαίσια του μαθήματος Πρακτικής Άσκησης υποδέχτηκαν μαζί με την εκπαιδευτικό Χρυσούλα Παπαδάκη την Τρίτη 30/11/2021 τον κύριο Γιάννη Παπαδάκη Ιδιοκτήτη του Οικοτουριστικού Καταλύματος Εnagron που βρίσκεται στην Αξο Μυλοποτάμου.


Τους ενημέρωσε για τις δυνατότητες - υπηρεσίες που παρέχει το Οικοτουριστικο Κατάλυμα καθώς και για τις τις δραστηρίοτητες που πραγματοποιούνται στα πλαίσια της διαμονής ενός επισκέπτη. Μέσω διαδικτυακής περιήγησης όπου ξενάγησε τους καταρτιζόμενους στους χώρους του καταλύματος και αφιέρωσε χρόνο απαντώντας στα ερωτήματα των σπουδαστών.

Επιπρόσθετα, μας μίλησε αναλυτικά για τις δυνατότητες ανάπτυξης και αξιοποίησης των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στην Κρήτη

Υπήρξε θερμή υποδοχή των μαθητών και ο κύριος Παπαδάκης ήταν στην διάθεση των μαθητών συζητώντας μαζί τους θέματα λειτουργίας οικοτουριστικων , αγροτουριστικών εναλλακτικών καταλυμάτων .