ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ MANDYNAMIC

 


Καλημέρα σας,

 

 

Θα θέλαμε να ζητήσουμε τη βοήθειά σας στην κοινοποίηση της συνημμένης ανακοίνωσης/ενημέρωσης για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στους φοιτητές και αποφοίτους του ΙΕΚ σας.

Στόχος μας είναι να καλύψουμε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας με καταρτισμένο προσωπικό και παράλληλα να δώσουμε στα νέα παιδιά, είτε είναι φοιτητές, είτε απόφοιτοι, την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρία σε αντικείμενο συναφές με τις σπουδές τους.  

Εάν υπάρχουν ομάδες (πχ. στο facebook, viber) συγκεκριμένων ειδικοτήτων, θα μπορούσαμε να ενημερώνουμε εμείς τους ενδιαφερόμενους πιο στοχευμένα με τις διαθέσιμες θέσεις του κλάδου τους, εφόσον μας τις κοινοποιήσετε.  

Παράλληλα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τον διαγωνισμό MD Club, που διενεργεί η εταιρεία μας  και στον οποίο μπορούν να συμμετάσχουν όλοι (διοικητικό προσωπικό, εκπαιδευτές, φοιτητές, απόφοιτοι, φίλοι και γνωστοί σας, κ.α.).

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο website μας:

https://mandynamic.gr/mdclub

Θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε στην ομάδα του MD Club! 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την πολύτιμη βοήθειά σας. 

 

Με εκτίμηση, 

 

 

Πέρσα Καρτσώλη
HR & Marketing Director
6944446455 | p.kartsoli@mandynamic.gr

ManDynamic Μ.Ι.Κ.Ε.Π.Α.
Στελέχωση Επιχειρήσεων
25ης Μαρτίου 7, 58200, Έδεσσα
Τηλέφωνο: 2381 100600 | Fax: 2381 100 321
E-mail: hr@mandynamic.gr
Website: http://www.mandynamic.gr

 

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
21 Ιουλίου 2022
Η εταιρεία MANDYNAMIC ενημερώνει τους φοιτητές και τους αποφοίτους των ΙΕΚ ότι υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας, μεταξύ άλλων, στους παρακάτω κλάδους:
- Τουρισμού,
- Εστίασης,
- Πωλήσεων,
- Βιομηχανίας,
- Αγροδιατροφής,
- Logistics,
- Τεχνολογίας, κα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τις θέσεις εργασίας και να καταχωρήσουν άμεσα το βιογραφικό τους στο site www.mandynamic.gr ή να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο hr@mandynamic.gr, προκειμένου η ομάδα της MANDYNAMIC να τους προτείνει την θέση εργασίας που τους ταιριάζει.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 211 4141000 και 2381 100600.
__________________
Η MANDYNAMIC είναι η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία απασχόλησης ανθρώπινου δυναμικού, που εξειδικεύεται στα πεδία της αναζήτησης και της εκμίσθωσης προσωπικού. Στην πολυετή λειτουργία της, η εταιρεία έχει εξυπηρετήσει αποτελεσματικά περισσότερες από 3.000 επιχειρήσεις και έχει διαθέσει πάνω από 45.000 εργαζόμενους. Το έμπειρο προσωπικό της σε Αθήνα και Έδεσσα και το διευρυμένο δίκτυό της καλύπτουν όλη την Ελλάδα και όλους τους κλάδους εργασίας.