ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ GORTYNA HOTEL 16/5/2022

  Μια εξαιρετική ευκαιρία να παρακολουθήσουν διεξοδικά και σε πραγματικό χρόνο τη λειτουργία του bar, του εστιατορίου, της Oροφοκομίας και της reception του ξενοδοχείου "Gortyna", είχαν οι καταρτιζόμενοι του Β' εξαμήνου της ειδικότητας "Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας " του ΔΙΕΚ Ρεθύμνου, υπό την εκπαιδευτικό του τμήματος Αγγελική Καζάνα. 

Τους σπουδαστές υποδέχθηκε ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου Ζήσης Γιουλούντας, ο οποίος απάντησε σε σειρά ερωτήσεων που έθεσαν, στη συνέχεια περιηγήθηκαν σε όλους τους χώρους από τον υπάλληλο υποδοχής Βασίλη Χριστοδουλίδη, ενώ η υπάλληλος υποδοχής Παναγιώτα Βαρελά τους ενημέρωσε για όλη τη διαδικασία που ακολουθείται από την άφιξη έως την αναχώρηση των πελατών. 
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο έργο της Οροφοκομίας (ενότητα μαθήματος η οποία διδάσκεται στο τρέχον εξάμηνο), όπου η προϊσταμένη ορόφων Βενετία Λουρεντζάκη έκανε μια πλήρη περιγραφή την ώρα που καθαρίζονταν δωμάτια, των καθηκόντων της ειδικότητας. 

Τέλος, οι υπεύθυνες λειτουργίας του εστιατορίου Μελίνα Σαρηγιαννίδου και Ντανιέλα Λουρεντζάκη, έλυσαν όλες τις απορίες των σπουδαστών σχετικά με τη σίτιση και την εξυπηρέτηση των πελατών. Οι καταρτιζόμενοι ευχαριστούν θερμά τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου, την οικογένεια Δρανδάκη, για την ευγενή φιλοξενία τους.