Επίσκεψη στο caramel

Η ειδικότητα του Δ.Ι.Ε.Κ Ρεθύμνου, "Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας την Παρασκευή 15 Απριλίου πραγματοποίησε επίσκεψη στην ξενοδοχειακή μονάδα "Caramel Grecotel Boutique Resort" στα πλαίσια του μαθήματος "Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα". 

 Οι εκπαιδευτές Αλευράς Γιάννης και Γιαχακοπούλου Κατερίνα μαζί με τους καταρτιζόμενους αφού καλωσορίστηκαν από τον Διευθυντή του ξενοδοχείου κ. Ευγένιο Λώμη και κεράστηκαν την παραδοσιακή λεμονάδα, ξεναγήθηκαν από τους προϊσταμένους κάθε τμήματος. 

 Οι εκπαιδευτικές επισκέψεις αποτελούν ένα δυναμικό μέρος της διδασκαλίας μιας και καταφέρνουν να φέρουν τον καταρτιζόμενο πιο κοντά στο πιθανόν μελλοντικό του εργασιακό περιβάλλον. 

 Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Ευγένιο Λώμη Διευθυντή της ξενοδοχειακής μονάδας για την πολύ ζεστή υποδοχή του, την κα. Δασκαλάκη Αγάπη υπεύθυνη Οροφοκομίας, τον κ. Παυλιδάκη Γεώργιο F&B Manager, τον κ. Ζερβάκη Δημήτρη Front Office Manager και την κα. Arustamyan Irina του τμήματος Quest Relation για της πολλές και όμορφες γνώσεις και εμπειρίες που μας προσέφεραν.