ΔΡΑΣΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΑ


Το ΔΙΕΚ Ρεθύμνου συμμετέχει στη δράση «Καινοτόμα Σχολεία». Μέσω αυτής το ΕΕΠΕΚ προσφέρει προς αξιοποίηση από τους εκπαιδευτικούς και τη σχολική μονάδα τα ακόλουθα:

  • Ελεύθερη πρόσβαση στο υλικό επιμορφωτικών σεμιναρίων που έχουν υλοποιηθεί προγενέστερα από την ΕΕΠΕΚ, μέσω ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας (https://schools.eepek.gr).
  • Δυνατότητα για δωρεάν συμμετοχή σε φόρουμ συζητήσεων, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών, σχετικά με τις διάφορες θεματικές περιοχές που καλύπτει το παραπάνω επιμορφωτικό υλικό. Τα εν λόγω φόρουμ συζητήσεων θα είναι διαθέσιμα στην παραπάνω πλατφόρμα μαζί με το επιμορφωτικό υλικό.
  • Ελεύθερη πρόσβαση στις ακόλουθες πηγές πληροφόρησης των εκπαιδευτικών:
  • Διεθνές Περιοδικό: International Journal of Educational Innovation. Περισσότερα από 150 ερευνητικά εκπαιδευτικά άρθρα έχουν ήδη δημοσιευτεί και διατίθενται ελεύθερα μέσα από τον σχετικό ιστότοπο της ΕΕΠΕΚ: https://journal.eepek.gr
  • Πρακτικά Ετήσιων Διεθνών Συνεδρίων της ΕΕΠΕΚ. Περισσότερες από 3.000 δημοσιεύσεις και 25.000 σελίδες (ερευνητικές εργασίες, μελέτες, εκπαιδευτικά σενάρια, poster, βιντεοεισηγήσεις κλπ.) είναι διαθέσιμα ελεύθερα μέσα από το https://www.eepek.gr – μενού ΣΥΝΕΔΡΙΑ.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο συνημμένο αρχείο και στο https://www.eepek.gr/el/draseis/kainotoma-sxoleia .


Οι εκπαιδευτικοί που  ενδιαφέρονται να συμμετέχουν και να αποκτήσουν πρόσβαση στην 
ηλεκτρονική πλατφόρμα της δράσης: https://schools.eepek.gr, θα πρέπει  να μας ενημερώσουν μέσω μέηλ με τίτλο "ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΑ_ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥΣ" στη διεύθυνση mail@iekreth.gr